Om bloggen

En vettig kritisk röst till de oåterkalleliga behandlingar som vården gör på våra ungdomar.

I denna blogg vill jag diskutera det ofattbara och sorgliga i att vården experimenterar på våra barn, ungdomar och unga vuxna som kommit ut som transpersoner. Jag är inte religiös och har inga extrema politiska åsikter och vill hålla bloggen faktabaserad, men samtidigt beskriva hur jag och min familj påverkats av ett barn som vill byta kön. Målet med bloggen är att förmedla en vettig kritisk röst till de odelat positiva hyllningarna som hörs i den allmänna debatten i Sverige.

Av hänsyn till mitt barn och till min familj går jag inte ut med namn på bloggen. Om ni vill komma i kontakt med mig så gör gärna det genom webbformuläret under ”kontakt”

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: